sorry

Förlåt att jag inte gjort något på min blogg på ett tag nu. Men jag har inte haft tid och inte orkat. Men nu skriver jag lite. I helgen var jag hos min kompis Maria och vi firade varandra eftersom att båda har fyllt år. Det blev jätte god mat när vi kom dit och sen spelade vi lite wii och efter det tittade vi på film, och åt snacks. Innan jag skulle hem så åt vi en jätte god och fin grädd tårta som dom hade gjort med jordgubbar och Choklad på. Jag kom nyss hem efter att ha varit Street dance lektion med Emelina. Det var så varmt efter dansen så vi köpte glass. Jag köpte den nya Cornetto Cookies och jag tyckte att den var jätte god så jag rekomenderar den. Av Maria fick jag en skiva med bara Sean banan låtar på.  bilden blev lite dålig men det är ju sånt som händer. Och jag köpte ett par nya skor som ser ut så här  Jag blev nöjd med bilden. Idag var första skoldagen på den här veckan, och min kompis Pim var äntligen tillbaka och jag hade saknat henne jätte mycket <3 Och jag har varit på Disco. Tack för en underbar dag kram kram ^^

Lite roliga bilder

 Det var några bilder jag tyckte var roliga som jag hittat ;)

Åhh vad sött ^^

Sitter och tittar på bilder sen jag var liten. Vad söt man var då ^^ Fyllde år nyligen och hade fest. Sen kommer jag att fira mig och en kompis till sammans, Ska bli kul! ;D                     ^^  Vad Sött... ^^ Ska dra nu hejdå ha de bra ;)

Sport lov!

Äntligen så har man sport lov. Jag har på sport lovet hunnit med att shoppa gå på spinning och göra lite läxor. Idag på morgonen blev det lite morgon mys med min hund. Så snart blir det frukost så får jag se vad som händer här näst ;) .    

RSS 2.0