una noche oscura pero brillante

Aquí donde vivo, es por la noche y el tiempo es 22:22, así que estoy bastante cansado de las montañas por lo que se ilumina en verde y azul y es muy bonito y agradable así que voy a ir a la cama bye:
y por lo que sé, creo que así nadie que escribe cosas dudosas a alguien  Me refiero sólo a aquellos que eran estúpidos

Hoy en día

así que planeo estar con mi mejor amigo Emeline porque he bastante aburrido, pero es buen tiempo de nuevo y 20 grados + y ahora no pensar en nada más que decir así que adiós! :) Si en un lado de los datos por lo que la leva lol y yo realmente fotos divertidas allí, pero aquí sólo se ve una imagen de :
Perdóname si yo mal el español

Solig dag !!!!! :)

Ännu en solig dag! och jag är med kompis just nu vi tänkte åka och cykla och köpa glass just nu sitter hon och säger SKA VI CYKLA NÅGON GÅNG,du stavar fel sa hon så jag måsta skriva ännu mera men jag måste gå nu hejdå! :)

Famosos que se parecen a algo;)

bert karlssony adam alsing

ahora se convierte en el nuevo material

a partir de ahora pensando que podría escribir mi blog en español

Glad påsk

Hej! en ny härlig dag runt 20+ grader och solen skiner och humlorna flyger :) jag tycker att humlorna här har blivigt fetare i år och jag älskar ljudet av fiskmåsarna som skriker.2 tussilago har bosatt sig utan för våran vägg och det är så härligt tycker jag och det är första gången typ som jag har längtat efter sommaren och att hoppa studsmatta! Idag ska jag på fotboll och jag måste strax åka och cykla och hämta mina fotbolls kläder men Glad Påsk på er hejdå :)  och här kommer dom 3 sista bilderna jag målat på paint : Happy easter och om det är någon som håller med mig över att humlorna har blivigt fetare så skriv de  och den här har jag målat :)

Trött!!!!

Jag är super trött efter en jobbig vecka så tur att det är helg nu och soligt dom här sista dagarna som varigt! jag var på en lekpark med min hund och några vänner och min hund älskar lekplatser och att gunga vara  sandlådan och gräva och åka rutchel kana(vet ej hur det stavas) ;)  och så kom det en liten tjej ut ifrån ett hus och började slå oss och sen hoppa på oss och hon slickade på min jacka XP blääää vad äckligt tyckte jag och hon var lite läskig men så är ju små barn ;)  nu är jag jätte trött så natti natti ;) Hejdå! ;)

Lingon bio ;)

Ikväll såg jag filmen: Hur många lingon finns det i världen? på bio och den var bra komisk och sorjlig (vet inte hur det stavas riktigt) men jag skulle nog ge den 4½ poäng men jag ska sova nu natti natti!

Dags för glass

Äntligen kan man njuta av en glass den smakar sommar och den ser ut så hära: Daim pear dream ganska god men smakar som en annan glass den påminner även om sommaren! 

P.S

sen ska jag på badhuset kuul och skönt efter städningen ;)


Städning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suck! mitt rum är suuuuper stökigt och jag måste städa det.Min pappa gjorde städning lektioner med mig så nu är hela nedervåningen ren men inte mitt rum =(   Jag är ganska trött på städning men först tänker man vad kul och snabt det kommer att gå och så är man glad men när man väl kommer in i sitt rum så vill man bara vända om och gå därifrån!  Visst är damsugare lite läskiga! men inte dom hära ;)  Om ändå hundar också kunde städa :D  ett bra måtto och man vill ju bli klar fort men det blir för stressigt ! Hejdå glömm inte att städa ;)

RSS 2.0