MIN FÖDELSEDAG! :D

Hej idag är det min födelsedag och jag bjöd A klassen på fika det var jätte gott :D det var glass,chokladmousse,grädde och strössel P.S jag och min fröken fyllde båda år idag och det tycker jag är trevligt :D men en nackdel med just den hära födelsedagen är att jag har haft jätte ont i magen och kunde inte äta nästan mer än min efterett som jag bjöd på vi fick fisk och mos och det var inte så jätte gott heller.Men en bra sak är att min plast/lådsas som finns på riktigt är att Rossy kommer hem :D jag är så lycklig för det! om ni vill veta hur mckt jag fyller så är det ÅR här kommer några kalas bilder. okej det var allt för mig nu ska jag fira mig själv!

Bara några bilder!

Visst är bebisar gulliga :)  okej dom flesta ialla fall HAHA XD ibland är allt bara så jobbigt!flytta dig fram och tillbaka och titta på bilden och se vad som händer! ser du alla änglar,människor och sjöjungrur?  sånna skyltar är bara så jobbiga eller hur ?
   och så vidare med jobbigheterna ;)  när man tittar på TV vill man sitta nära den man jillaroch så klart äta chips och sen blir man så kär  så man börjar att hihi :) nu ska jag göra annat på datan hejdå ! ;)

I <3

det är trevligt :)

Puss Puss

Kärleken segrar i melodi ;)  Värsta kyssen och båda verkar gilla det!vilken tur! Danny säger: Gossen fick pröva pussa danny och att han hae fuktiga läppar och att det var smarrigt! Lite konstigt och äckligt tycker jag!

Fjällena

Nu har jag varigt i fjällena och nyss kommit hem det har jag!Det har varigt jätte roligt och spännande.Här får ni se lite bilder:jag i ett träd!    se upp för skid åkande skugg gubbar ;)   visst är det fint =) Jag köpte en souvernir när vi åkte på en 2-3 timmars lång skoter resa ungefär!Den fick heta Flipper och det är en månads nalle och jag har mars och då var färgen ackvamarin blå tror jag att det var och min bästis köpte en röd som heter Julan :) och så här ser dom ut tillsammans gulligt va? ;) och så åkte vi till den enda skoter rondellen som finns sa dom!  så här såg jag ut på huvudet när vi åkte skoter! förlåt för min  sneda bild! vi åt på ett ställe som heter Orren tror jag att det var och det såg ut så här  plus att  vi köppte nallarna där :)  Dom här flingorna åt vi till frukost med slät vanilj yoghurt och det var suuuuuuper mumsigt   nu vet ni lite vad jag gjort hejdå!


Äntligen över!

Nu är det äntligen över och det känns skönt =) jag råkade dansa fel 1 gång och en som heter matilda så vi började skratta!alla killar i högsdadiet verkade gilla när vi skakade fram och tillbaka ganska snuskigt tycker jag men så är killar! när jag kommer till min rätta data så ska jag ladda upp en eller fler bilder på hur jag såg ut dom hära dagarna!Det var sista gången vi uppträdde och vi ska få åka på en studie resa för pengarna och det som blev över ska gå till välgörande ändamål men sen när eller snarare om vi får veta hur mycket pengar vi fått in så ska jag skriva det :) e jag hörde  att en i publiken från högstadiet sa:Vad är det där för clowner? så sa dom när vi kom och skulle dansa till Beds are burnig och vi hade gammel dags hattar på oss som liknade lite cowboy hattar Men hejdå allihopa!

Dans

Hej! ikväll och imorgon ska vi dansa,sjunga och spela teater!Vi är med 2gånger så det blir jätte strässigt att byta om och det är som en bastu på senen gud så jobbigt och så får man ont i huvudet för värmen och att alla sjunger så högt men endå så tycker lärarna att vi sjunger lågt.Jag har också jätte ont i axeln sen fotbolls träningen men jag hoppas att det blir bättre och vårat tema är "Mänskliga rättigheter" hejdå ska snart åka här är en bild på affischen jag vet inte riktigt hur man stavar men jaja så här ser den ut ialla fall:En sak som var ganska häftig tycker jag och det är att en fotograf kom och fotograferade oss och hon kom från TV4 ;)

RSS 2.0