Spel och mys kväll

Jag har spelat sims 3 ikväll tittat på tv imorgon ska jag på fotboll tror jag om jag känner mig lite friskare för jag är lite förkyld.På måndag är vi ledig och på fredag ska vi ha hemstudie dag! och veckan efter den här som kommer så har vi låv och jag ska kanske till fjällena jag vet inte riktigt än så länge! Jag har också suttit och nördat på min nintendo ds lite som är rosa och spelat :Super mario party Hihi herrå ps min favorit figur är Daisy hihi <3 Godnatt bloggare och alla läsare hejdå! och jag har ett jäätte irreterand popcorn skal i halsen guuuuuuuud så jobbigt det är och så ont det gör också!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt!

okej jag kan visa lite bilder visst är djur så söööta =)   åå så sött o1ch så glatt HIHI sjung allihopa sjung! ooooooo dansa nu yeee hejdå

Kul

här är några bilder som ni får fundera lite över om ni får tråkigt.  rör dom på sig eller inte? vad ser du ? ser du eskimåen som målar ??? vad ser du här då???   är det hus eller människor som han spelar för??  ser du den unga flickan ???Vad ser du här??? titta på mitten ser du att prickarna blir gröna eller försvinner ???? åker man innåt i bilden? titta i mitten så rör sig bilden!  titta på bilden i 30 sekunder och titta sedan på ett papper eller blunda så kommer du se figuren! lika dant med den hära bilden!man blir förvirrad av den hära! nu kommer bara två saker till som inte kommer att förvirra er jag tänker bara på ditt bästa hej då!

Söndag!!!

Jag ska snart på fotboll och jag håller på och städar  och möblerar om i mitt rum nu.2 bra låtar är Jennifer Lopez-on the floor den är ganska bra  och the way i are-Timbaland den sista låten dansar vi till på streetdancen ;) den är jättebra .P.S två till dynamite och David guetta-Memories :) var nog alla för stunden min faster är här nu också hejdå bloggen :) titta vilken konstig bild hihi komme från min syrras data P.S titta också på hennes blogg som heter: proudtobblonde.blogg.sedagarna går så trögt hihi

P.S

ZzzZZzzzZZZzzzZZZZZZZZzzzzzzzZZZZZzzzzzZzzzZ godnatt

Så trött!!!

Ingen rast och ingen vila typ! Ja är suuuper duper trött och jag har saker att göra typ varje dag för på måndagar brukar jag ha idrott tisdagar piano dans med tema gruppen på skolan och fotboll på onsdagar så har vi idrott på torsdagar pyssel och street dance men på fredagar och lördagar så vilar jag så gott som det går och på söndagar så är det fotboll igen :( suck så jobbigt det blir tillslut

Mera?

Idag har jag spelat fotboll och jag har nyss duschat och sminkat mig och klätt på mig kläder såklart.Nu igen så är det kalas i förskott och det är lite jobbigt att hinna med och så där men  man får göra sitt besta P.S glömm inte alla hjärtans dag imorgon ;) Haha hejdå

Lite tidigt men iallafall GLAD ALLA HJÄRTANS DAG <3<3<3

PÅ måndag är det den 14 Februari och då är det ju alla hjärtans dag så Glad alla hjärtans dag på er alla =) Hej då!

??????

Igår var jag på spinning genom fotbollen och det var ganska kul faktiskt.Jag ska på fest eller vad man ska kalla det för hemma hos min kompis Louise 13 år blir hon och det ska bli kul  =)  I förskott ;)

Shopping to day !!!!!!

Idag ska jag shoppa och jag fick nyss reda på att våran hund Festis fyller 4 år på måndag jag tror att hon blir fyra.Gud så åren går fort jag måste köpa present till henne och några till som snart fyller år.Dom första månaderna på åren så blir det mycket tårta för det är många som jag känner som fyller år och tillslut så blir jag trött på tårta och alla sånger men man får lära sig att leva med det ;)  Hurra Hurra Hurra !!!!! ;)

BIO!!!

Jag var idag på filmen trassel i 3D och den var jätte kul och bra alla platser var fulla och det fanns 100 platser.Jag måste tyvärr go to the bed nu så god natt och dröm sött :) PS ni borde se den filmen den är för alla tycker jag ;) hur gammal man än är ;)

Gävle

Hej jag är på väg att åka till min bästis Maria och igår var jag på city gross och då hörde man 5 minuter kvar innan stängning för pappa trodde att dom hade öppet till 10 så då fick vi springa till kassan ganska oturligt.Jag måsta ta alergi medicin och jag hatar att svälja tabletter bläää!Så ser jag ut när jag tar tabletter!!!! NOT.Det är nog inte bara jag som ser ut så här när jag är nyvaken ;) XD XD XD  HAHAHAHA!!!!!

Idag!

Hej nu är det mörkt ute och jag kommer nyss ifrån duschen.Vi har gjort vårat NO prov nu och jag tror att det gick bra och jag gick på street dance idag och hoppas att jag kommer med nästa gång för det var något om först till kvarn fick vara med och det var jätte kul och häftigt så det är någonting för mig ! Godnatt sov gott allihopa ha det bra milk chocolate ;)

??????

Jag har gått i skolan igen som vanligt och jag ska på streetdance imorgon jag älskar dans när man får göra häftiga rörelser.Jag har tråkigt nuförtiden för att varje dag är nästan alltid likadan skänns det som.Men jag kommer snabt ikapp med dom andra.Har inte kunnat gå på fotbollen 2 gg för först så var jag sjuk och sen skulle jag inte vara med för att jag ville inte bli sjuk igen när jag nyligen blivigt frisk heller men nästa gång ska jag nog kunna gå.Imorgon ska vi ha ett prov också på skelettets olika delar.Jag skriver upp några jag kommer ihåg namnet på det kannske är alla som vi har prov på men jag börjar nu : kranium,nyckelben,skulderblad,överarmsben,armbågsben,strålben,bröstben,revben,ryggkotor,höftben,korsben,svanskotan,lårbenshals,lårben,vadben,knäskålen,skenben.;) hoppas att det går bra för mig imorgon.Vårat skelett kallas för Benjamin och en teckning på ett skelett som jag gjort heter benny och vårat plast skelett kallas för Benita tror jag ha det benigt kul ;) Hej då Så ska det se ut ha dödskul ;)

Ingenting speciellt!

Jag lyssnar på gubben i lådan just nu och jag har varigt i skolan idag. Imorgon så ska vi åka skridskor och jag är inte särskilt bra på det.Man får mest plågas utav skridskorna får jag kramp och av hjälmen ont i huvudet.Det går väl bra i skolan men om man missar en endaste dag så känns det som om man varigt borta jätte länge för man vet inte vad man ska jobba med och man blir förvirrad tycker jag och då kommer man inte så jätte snabbt igång.Jag läser en bok som heter Lampyrerna och det finns 3 av dom och 3 böcker till med samma personer i fast dom 3 heter vampyrguden.Mina favorit böcker är dom som är spännande och inte smink och flick böcker typ.Min favorit färg är LILA <3 Dom här är början av böckerna jag tycker att du borde leta reda på den här boken på ett bibliotek t.e.x jag tycker att dom är jätte bra iallafall.Jag har läst den första lampyrboken och är på den andra men mitt mål är att läsa ut alla böckerna ;)

RSS 2.0