Ikväll

Ska jag gå på tjejkväll ikväll,hoppas det blir kul men jag tror nog det :) ska sova där också, det blir mat,film,manikyr och massage;) Vaknade nyss Emelina sitter trött bredvid mig och små flinar och fnittrar + Tänker på jedward men det förstod jag redan men det är ganska ointressant....................Ska äta frukost nu  ;) hejdå ;)

Life is what it is............

Sitter och lyssnar på musik med Emelina vi har så kuul :D Vi är typ världens bästa rörmockare.........Emelina gjorde stopp i toaletten och vi fixade det :D vi är så bra ;) haha......Ska snart äta pizza med Emelina vi ska äta pizzan som heter Kyckling curry den är jätte gooood ;) Vi bakade en kladdkaka det råkade bli som stekt ägg i den orkar inte förklara varför det blev så men den blev jätte god iallafall. Emelina ska sova över hos mig det ska nog bli kul ;D hejdå <3<3 :)                                                    

Ännu en dag

Ännu en dag av förkylning har gått, allt börjar på att bättra på sig. Imorgon ska jag till skolan iallafall. Jag har nyss blivigt klar med mina "Choklad snittar" jag smakade en kaka och gud vad god dom blev ;) Jag hade tänkt att överraska min mamma med dom kakorna för hon ville så gjärna ha sånna kakor men det blev aldrig av att hon gjorde det så nu blir hon nog väldigt glad hoppas jag :)   jag hade tråkigt igår så jag målade den här bilden på Paint <--  blev nöjd med den ;) hejdå hoppas du får en bra dag <3 ;)

Orka mera....

Sitter hemma och har tråkigt :( blivigt sjuk.......och det är sjukt tråkigt att sitta hemma och inte göra något D:  hoppas du har det bra hejdå :)

Disco

Ikväll hade jag jätte kul på disco  dans,dans,dans..........vila,dansa..ta lite luft...dansa och ha kul ;) Tack för en jätte rolig kväll Tilde,Johana och Alice :) En underbar kväll med massa musik,dans,kompisar och lampor som blinkar i olika färger. ;) Nu ska jag sova är sjukt trött nu ;D Hejdå <3 <3

Hos memelina

Sitter med emelinas data och emelina dansar runt och pratar om talky tom.........hmmm mörkt ute och en lång dag ska kanske hitta på något kraaam <3  en bild från emelinas data ;)

Home Again

Har nyss kommit hem efter en lång dag ;) På idrotten fick vi spela pingis,badminton och speedminton (jag tror att det hette så ;)  )  Jag har även tagit blodprov och åkt till min gammel morfar och fikat lite ;P Vi hade sy slöjd idag och vi ska göra "Fula monster" ^^ vad kul, det kanske kommer en bild på den när den är klar och jag får ta hem den ;) Funderade på att läsa lite spanska tills imorgon och sen vila lite. kram kram hejdå :)

Nu

Funderade jag på att kanske snart gå ut och gå med mamma och Festis (Min hund) . jag gjorde allting feel så jag måste göra om men istället för det så visar jag lite bilder istället Man blir väl kanske lite piggare om man går ut nu när det är vinter ;) Igår bakade jag kladdkaka den blev jätte god och sen åkte (några i familjen + jag) och tittade runt lite här i närheten ;I Min bästis Emelina kom hem till mig och hon har varigt utomlands vi hade jätte kul när hon var hemma hos mig ;) Jag hade otur i alla fall på Fredag den 13 jag slog benet i en stol (vet inte hur jag lyckades med det) Sen när jag skulle ställa upp en stol så klämde fingret under stolen ;( Hade du någon otur på Fredag den 13???? ;)   Men nu ska jag gå Hejdå! :) hoppas du får en bra dag ;)

Sadness

 Man kan lätt bli sårad och vissa verkar aldrig tänka sig för innan dom säger någonting och det kan verkligen såra en...................... Innan man öppnar munnen kan man väl tänka sig för tycker jag Tänk på hur det skulle kännas för dig om du kanske har det jobbigt hemma eller någon annan stanns och sen säger någon något som den personen själv kanske tycker är larvig att man blir ledsen över för det kan verkligen kännas.....Man ska heller inte tro att bara för att det gått någon timme att allt är okej för det är inte okej bara sådär för man är ju fortfarande ganska sårad..................Alla är inte som du tror, Man kan vara ledsen fast man inte ser det, Ibland vågar folk inte visa att dom är ledsna så ibland försöker dom flina men man vet ändå att man är ledsen inom sig..... <3

The first day..................

Idag gick jag till skolan första dagen efter lovet. Dagen var väl rätt så bra men jag minns inge mycket :/ typiskt mig ;) Sen skulle jag till min kompis. Vi skulle göra en läxa om att titta ute på stjärnorna. Det var fullmåne ute och man såg en massa stjärnor först men när vi skulle titta på dom så började det komma måln :( så då gick vi in istället och drack Oboy men den var inte så god (socker fri oboy :O ) inget för mig ;) så jag fick mjölk och en pepparkaka och så spelade vi lite kort. Nu ska jag gå och äta kvälls fika mmmm..........Gott men hejdå ;)

Saknar dig!

Jag saknar dig så min bästis Emelina synd att du är så långt bort från mig :( men du kommer snart tillbaka men jag saknar dig ändå!!!!!!   Har varigt med kompis idag :) idag var min klumpiga dag.......................slutade med att jag tappade halva min pizza på mammas skor.................fråga inte hur jag lyckades med det <3 ;) men jag måste gå nu Hejdå! :D

Happy New year!

 Gott nytt år! Hoppas du fick en bra start på det nya året :D Imorgon ska jag kanske åka och shoppa med min kompis :D  Skulle ha blivigt en tjej kväll på ett ställe men det blev tyvärr inställt :( Men istället ska jag och min kompis ha en egen tjejkväll med varandra :) haha det mesta går att lösa ;) ha Det bra hej då

RSS 2.0